Railgroep Bilthoven
Activiteiten
Woensdagavond
Elke woensdag avond vanaf 19:30 bent u welkom in de kelder van gebouw V. Op deze avond wordt er hard gewerkt aan de modulebanen in schaal HO en N.

De eerste woensdagavond van elke maand is onze vaste rij avond. Deelnemers kunnen hun eigen materiaal mee nemen om op de baan te laten rijden. Heeft u ook materieel dat u wel eens wilt zien rijden op onze clubbaan? Vraag naar de mogelijkheden.
Bijeenkomsten
De bijeenkomsten bestaan voornamelijk uit bouwavonden.Tijdens deze bouwavonden wordt er gewerkt aan onze HO- en N-modulebanen. Naast het zelf daadwerkelijk bouwen kun je tijdens deze avonden natuurlijk veel van elkaar leren over het opzetten van een baan, scenery technieken, elektronica, automatisering en blokbeveiligingstechnieken. Omdat gezelligheid hoog in ons vaandel staat, is er uiteraard ook volop gelegenheid voor een gezellige babbel.

Tijdens een rijavond worden de banen in hun geheel (voor zover mogelijk) opgezet en kunnen de leden met eigen materiaal rijden. Om zo veel mogelijk facetten van het spoorwegbedrijf aan de orde te laten komen worden er videoavonden georganiseerd en wordt er gepoogd sprekers van buiten uit te nodigen die ons bijpraten over specifieke onderdelen van het railbedrijf.

Daarnaast is er een rondzending langs de leden van een drietal vooraanstaande tijdschriften over het railbedrijf.

Als je geïnteresseerd bent of eens wilt komen kijken bij de Railgroep, neem dan gerust contact met ons op.
Copyright © 2022 by Railgroep Bilthoven  ·  All Rights reserved  ·  Cookies  · Contact